Kjell Haugland

Just another First Move Blogg site

Om oss, eller meg da

Join meg når jeg skriver om forskjellige emner. Med alt jeg skriver, har jeg som mål å gi tips eller hjelpe deg på en eller annen måte. Vi vil sette pris på om du deler det med andre.

Som innholdsskaper streber jeg etter å informere og hjelpe folk til å tenke gjennom ulike emner. Som en bonus ville jeg elsket om det ga deg litt hjelp.

Bloggen ble startet i 2022. Jeg håper å fortsette med den en stund til. Det er nok på denne nettsiden jeg kommer til å skrive om ulike temaer som interesserer meg. Noen ganger undersøker jeg visse emner i dybden, og noen ganger skriver jeg bare for moro skyld. Det ville vært fint om vi kunne gi noe som er leseverdig.

Takk for at du leste, og hvis du har spørsmål eller kommentarer, ikke nøl med å kontakte meg.
Selv om jeg ikke er godt bevandret i alt, kan jeg ganske mye om ganske mange ting. Å forske på ulike ideer og emner er også en spennende jobb for meg. Dette er hva jeg planlegger å gjøre — dele disse ideene og denne kunnskapen med deg. Du er velkommen til å stille spørsmål du måtte ha.

Hilsen kjellhaugland


Denne bloggen leveres av First Move gratis. Hvis du ønsker det, kan du lage din egen blogg. Se nettstedet deres for informasjon om hvordan du kommer i gang.