Kjell Haugland

Just another First Move Blogg site

Endelig et middel som fungerer for maur

Et maurmiddel som faktisk virker. Det er mange ganger jeg har vært plaget av det som heter kaller svarte jordmaur. Etter min erfaring kommer disse sukkermaurene seg inn i huset. Et stort antall av dem bor også i hagen hele sommeren.

Imidlertid kan de virkelig være plagsomme, og det er mange måter å eliminere dem på.

Bruk Fun light som eksempel. Det betyr at å helle saften direkte i tuas eller maurtuer bør ha effekt. Fun Light skader imidlertid ikke sukkermaur. Uansett hva jeg testet, fungerte det ikke. Dagligvarebutikken tjente penger på å selge saft til meg da. Ha ha.

Det er ingen måte å bli kvitt de små maurene akkurat nå om våren, når de ødelegger hus og hytter. Du kan beskytte deg mot sultne maur ved å følge noen råd.

Når været blir varmere ute, finner de veien inn og begynner å dukke opp. Plutselig løper de over kjøkkenbenken og over gulvet. Sukkermaur kalles egentlig svartjordmaur. Det er helst mat og matrester de jakter på om våren.

Både hjemme og på hytta kommer de på besøk. Når du prøver å bli kvitt dem, ser det ut til at det kommer tilbake. Se mer Jeg har overgitt meg mange ganger. Imidlertid vet jeg nå hvordan jeg skal eliminere dem.

Du må finne ut om et maurreir er innendørs eller utendørs før du kan bli kvitt det. For å bli kvitt maur, må du eliminere dronningen deres. Ofte vil tørt agn med insektmiddel som arbeiderne tar med til dronningen være effektivt.

Jeg har hørt om følgende middel mot maur: maurgranulat

Du kan også bruke maurmidler som inneholder geler, som Nippon. Nippon som du kjøper i butikken henger imidlertid ofte der lenge, og mister derfor mye av kraften. Men granulat varer lenger. Maur kan lett bære den siden den er tørr. Derfor skal jeg teste granulatet denne våren. For maurene kommer tilbake i år.


Pass på at det alltid er rikelig med agn, og pass på at det legges så nærme reiret som mulig.

Du bør handle når kampen pågår og du ennå ikke har vunnet. Du bør for eksempel oppbevare godteri i tette beholdere. I tillegg bør du tørke opp søl. Som et resultat sørget du for at maurene ikke var i stand til å spise fra deg. For en forholdsregel, sørg for at ventilasjonsluker i første etasje er utstyrt med finmasket nett. Hvis du ser noen sprekker eller hull i fundamentet til huset ditt, ikke overse dem.

Jeg er sikker på at maurene vil prøve igjen i år. Men nå som jeg vet hva jeg skal gjøre, håper jeg at dette også kan hjelpe deg.

Disse rådene har jeg funnet på Skadedyrhjelp.no.